Kā kļūt par skropstu pieaudzēšanas meistari?

Kā kļut par skropstu pieaudzēšanas meistari un cik ilgā laikā var sākt piedāvāt pakalpojumu?

Mana interese piedāvāt skaistumkopšanas procedūras aizsākās jau no pirmām reizēm kad gāju pieaudzēt sev pašai skropstas pie meistariem uz sev īpašajiem svēktiem, man ir ļoti labi attīstība smalkā roku motorika, parcik bērnībā aizrāvos ar origami un visvisādiem rokdarbiem,esmu akkurāta un vēlos iemācities šo prasmi pieaudzēt skropstas, man interesē padomi no pieredzējušām meistarēm.

Esmu izskatījusi internetā skaistumkopšanas kursus skropstu pieaudzēšanā, katrai skolai ir citādāka piedāvājuma cena, kas krasi atsķiras, tādēļ nevaru saprast kāda skola būtu ar visnopietnāko pieeju apmācībām. Man interesētu padoms kurai skolai sevi pieteikt uz apmācībām, lai būtu iegūtas labas prasmes un sniegtu kvalitatīvu pakalpojumu.

Man interesē cik un kādi pamatkursi man ir jaaziet, lai būtu es sertificēta pieteikami, lai sāktu jau uzņemt pirmās klientes.

pēc pieredzes zinu, ka katra skropstu meistare strādā ar dažādiem materiāliem, man interesē materiāli, ko vairums labi meistari atzīst par labiem un kvalitatīviem materiāliem (līme, skropstas, bonderis, skropstu noņemšanas līdzeklis, skropstu kopsānas līdzeklis utt.) Esmu izkodusi, ka materiālus kā birstītes (nano un mikro, patchi,līmes gredzeni un fēni) tiek nopirkti pārsvarā caur alibaba vai aliexpress vairumā. Vēlos uzzināt kādi materiāli ir vislabākie, palasīt atsauksmes un pieredzi no jums.

Lūdzu palīdziet man meitenes ar saviem ieteikumiem :)

Izveidots: 16.08.2023. 22:33 | Skatījumi: 396

Pievienot atbildi

Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.

Reģistrēties Ienākt