Skaistumkopšanas procedūras, ko veikt pavasarī

Publicēts: 2023-03-01 | Autors: Skaistumnica.lv
Skatījumi: 2379 | Komentāri (1)


Rudens un ziemas sezona atstāj pēdas sejā un ķermenī. Vitamīnu krājumi ir izsīkuši, kas sajūtams arī ķermenī. Pēc ziemīgajiem laika apstākļiem un centrālās apkures ietekmes sejas āda parasti kļūst dehidratēta un pelēcīga. Laiks padomāt par skaistuma procedūram, ko ieviest mājas apstākļos vai doties uz salonu.

Pavasarī ir svarīgi veikt sejas ādas mitrināšanu un attīrīšanu. Problemātiskas, aknes skartas ādas īpašnieki šajā sezonā nereti saskaras ar problēmas saasinājumu, tāpēc laicīgi ieteicams apmeklēt kosmetologu, lai veiktu attīrošās procedūras - tās iekļauj gan dažādus AHA pīlingus, mehānisko ādas tīrīšanu, ultraskaņas procedūras un šo procedūru kombinācijas, atkarībā no individuālām ādas vajadzībām. Savukārt sausas ādas īpašnieces īpaši izjūt nepieciešamību atjaunot, mitrināt nogurušo ādu un to sniedz biorevitalizācijas un mezoterapijas procedūras. Meistari vienmēr pielāgo procedūras individuāli klienta situācjai.

Nepietiekama fiziska slodze un vitamīnu trūkums ziemā, rada sekas ne vien sejā, bet arī ķermenī. Tāpēc tuvojoties pludmales sezonai aktualizējas arī cīņa celulītu. Svarīgi sākt ar limfātiskās sistēmas darbības uzlabošanu - pašmasāžas mājas apstākļos ir labs sākums, bet profesionālas masāžas salonā kursa veidā sniegs acīmredzamus rezultātus. Iekustinot limfas atteci, mazinās gan tūska un apjoms problēmzonās, gan uzkrātais celulīts. Kā vienu no efektīvākajiem līdzekļiem celulīta mazināšanā var minēt vakuummasāžu problēmzonām kursa veidā ar 5-10 procedūrām vismaz 1-2 nedēļā. Pretcelulīta, medus masāža un limfodrenāžas masāžas ir top procedūras celulīta mazināšanai. Viss atkarīgs no tā, kura no šīm masāžām ir ērtāka un patīkamāka, un kādu efektu vēlas sasniegt klients, kosultējoties ar masieri.

Matiem pavasarī īpaši ieteicama procedūra - matu pulēšana, kas nopulē sausos, spurainos un sašķeltos matu galus, nezaudējot kopējo matu garumu. Pēc tam tos ieteicams palutināt ar mitrinošām matu maskām.

Arī roku āda ziemas sezonā kļūst uzteikti sausa, ar krēmu vien var nepietikt, tāpēc parūpējoties par tām, ieteicama parafīna procedūra rokām. Parafīna vanniņa rokām sniedz tūlītēju rezultātu, roku āda kļūst mīksta un maiga. Parafīna vanniņa roku ādai sniedz dziļu mitrināšanu ar sildošu efektu.

Lai gan lāzerepilāciju labāk uzsākt rudens un ziemas sezonā, arī šobrīd var uzsākt lāzerepilācijas kursu un jau sajust pirmo efektu pašā vasaras plaukumā.


Komentāri (1)

Vēlies komentēt? Reģistrēties vai ienāc portālā.

Elīna Mikijanska
2023-07-04 17:59

Būtu noderīgs arī vasaras procedūru rakstiņš :)

Reģistrēties Ienākt