Skropstu laminēšana + krāsošana.
2025-11-13
Rīga
€ 25 30
PieteiktiesVai tas strādā? Matiņi tiešām tik ļoti neieaug? Pāc katras vaksācijas ir vismaz pāris sāpīgas pumpas ar ieaugušiem matiņiem..
Sveika,
cukura pastas epilácija tieśám ir saudzígáka metode matińu likvidéśanai.Matiņi tiek izrauti mata augśanas virzienā, kas arí izslédz mata ieaugśanu (pretéji klasiskai vaksácijai)!
Piekrītu iepriekšējam komentāram, man labi palīdzēja pret matiņu ieagušanu. Tiesa, procedūra ir dārgāka.
Pēdējā laikā esmu pārgājusi uz cukura vaksāciju, situācija ar ieaugušajiem matiņiem ir labāka!
Tie,kas vēlas izmēģināt cukura vaksāciju, vai vienkārši ir jauna meistara meklējumos-Rīgā, Dzelzavas ielā 70, Weyergans High Care Centrā ir akcija cukura vaksācijai bikini zonai līdz 16.11! Cena tikai 15.-
Aizdevumiem privātpersonām var būt stingrākas prasības nekā citiem finansēšanas veidiem. Ja jums ir slikta kredītvēsture vai īsa finanšu vēsture, jums būs pieejams mazāk aizdevēju. Turklāt daži aizdevēji neatļauj līdzparakstītājus, ko var izmantot, lai palielinātu jūsu apstiprinājuma izredzes, ja jums ir minimāla kredītvēsture vai jūsu kredītvēsture ir zema. Pagātnē es ņēmu aizdevumi ar sliktu kredītvēsturi personīgos aizdevumus savam biznesam
Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.