Lūpu permanenta grima korekcija
2025-11-13
Rīga
€ 70
PieteiktiesSveiki visiem! Plānoju ceļojumu no Rīgas uz Krakovu, un esmu pirmo reizi šajā galamērķī. Vēlētos dzirdēt jūsu ieteikumus, kā vislabāk nokļūt tur un kur atrast labākās biļetes, iespējams, pat ar lidmašīnu. Paldies jau iepriekš par jūsu vērtīgiem padomiem!
Vēlos padalīties ar noderīgu informāciju. Plānojot savu nākamo ceļojumu, es detalizēti izpētīju dažādas lidojumu iespējas un šī vietne mani ieinteresēja: https://tickets.lv/avia/direction/riga/krakow. Tur jūs atradīsiet pilnu sarakstu ar lidojumiem no Rīgas uz Krakovu un viegli pārbaudīsiet biļešu pieejamību izvēlētajiem datumiem. Viņi arī nekavējoties nosūta apstiprinājuma e-pastu, ja jūsu maksājums ir apstrādāts. Šķiet, ka šī vietne varētu būt ļoti noderīga. Vai šeit ir kāds, kurš ir izmantojis šo vietni iepriekš?
Es arīn vēlētos padalīties ar savu pieredzi. Noteikti iesaku paskatīties forumā celakaja.lv, jo tur visbiežāk dalās ar dažādām atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem ceļotājiem. Vēl esmu manījusi interesantas "pakas" no dāvanu serviss lapām, kur ir iekļauts jau lidojums + nakšņošana. Ir vērts veltīt nedaudz vairāk laika meklējumiem, tas noteikti atmaksājas! Ja ir interesanti braukt ar autobusu, tad noteikti arī to var izmantot, jo tas būs lētāks brauciens un nebūs tik ļoti jāsautraucas par bagāžas lielumu.
Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.