Skropstu meistars divās dienās? Rīgā 17/18.7

Sveikas esošās/ topošās skropstu meistares :) Strādāju un dzīvoju Vācijā, bet šovasar 5 nedēļas pavadīšu LV. Tāpēc radās ideja uzorganizēt jums kursus un atvest pavisam svaigas zināšanas no ārzemēm :)

Iemācīšu jums visu no “0” bāzē, bez iepriekšējām zināšanām vai pēc neveiksmīga kursa atrisināsim visas nedrošības, kā arī, ja Tu jūti, ka ir laiks tālāk attīstīties, mācīsimies perfektu apjomu kopā!

Kursi notiks jūlijā!

?Kurs #1 Bāze - Viss par un ap Klasiku (arī pēc neveiksmīgiem kursiem)

?Kurs #2 - Apjoms iesācējiem (2D-XD) & apjoma kvalifikacijas celšanas kurs strādājošiem meistariem

*Apjomīgs teorētiskais bloks (no A līdz Z)

*Kur pirkt augstas kvalitātes, nepārdārdzinātus produktus no Eiropas!

*Perfekts darbs mazāk kā 2 stundās, korekcija pus otra stundas ietvaros, darba ergonomija - kur un kā ietaupīt laiku.

*Viss par un ap baiso draudzeni LĪMI. Alerģiska kliente - ko darīt?

*Perfekts skropstu pušķītis-  pats, pats galvenais ierocis pievilcīga darba izveidošanai.

*Perfekta gaisma, perfekts Macro, perfekts leņķis perfektai bildei?

*Viss par un ap Bilžu/video apstrādi

*Perfekts Instagram profils - vissvarīgākais Mārketinga ierocis ? Kā atšķirties!?

*DEMONSTRĀCIJA NO MANIS UZ MODELI! Un pēc tam darbs uz modeli individuāli :)

* Pēc kursa būs iespēja Telegram čatā dalīties pieredzē, konsultēties. Būšu vienmēr viena SMS attālumā, lai Jūsu nedrošība pārvēršas skaistos rezultātos.

Kāpēc es? Pavēro manu attīstību, no pirmā klienta mājas apstākļos līdz veiksmīgai praksei ārzemēs bez valodas šķir vien 3 gadi! Nebūs solījumi, būs rezultāti. Pastāstīšu to, ko citi noklusē! Iemācīšu, kā atšķirties no pūļa.

Pēc mana kursa vairs nebūsi SKROPSTU

LĪMĒTĀJA, bet SKROPSTU MEISTARE!

Mans darba profils: 

https://www.instagram.com/reel/Cs8ljO7IVMf/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ietago jeb nodod INFO saviem meistariem/ kolēģiem un raksti komentāros, kurš Tevi intresētu?

P.S. Mani darbi

Izveidots: 14.06.2023. 10:44 | Skatījumi: 217

Sveika! Kāda cena meistarklasei? un kādos datumos tiek plānots?

09.07.2024. 23:04

Sveiki! Vai 17,18 jūlijs bija vienīgie datumi kursiem? Vai būs vēl ? Un kāda ir cena? Paldies.

26.07.2024. 7:08

Pievienot atbildi

Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.

Reģistrēties Ienākt