Vēlos īrēt kabinetu!

Esmu skropstu pieaudzēšanas (klasika, apjoms 2-4D) meistars dekrētā. Dekrēts beidzas marta vidū, tāpēc labprāt sāktu strādāt savā telpā no 1.aprīļa. 
Meklēju kabinetu, vēlams ar kušeti, krēslu, lampu, taču, sliktākajā gadījumā, var būt kabinets bez, jo šīs lietas man ir pašai. Galvenais, lai kabinetā būtu izlietne. Kabinetu labprāt īrētu 2-3 dienas nedēļā, sākumā. No vasaras, 4-5dienas nedēļā. 
Bez skropstu pieaudzēšanas, māku veikt uzacu korekciju un krāsošanu ar parasto krāsu un hennu, skropstu krāsošanu un uz vasaru piedāvāšu arī permanento grimu uzacīm. 
Ja Tev ir piedāvājumā ne kabinets, bet darba vieta salonā, izskatīšu arī tādu variantu. Galvenais, izlietne un vēlos strādāt no aprīļa sākuma. 
Laiks vēl ir, taču gribu plānot savu laiku laicīgi, tāpēc, ja Tev ir kas piedāvājams vai zini kādu, kam varētu būt, noteikti dod man ziņu! :)

Esmu ļoti strādāt griboša, mīlu to, ko daru un vienmēr sevi pilnveidoju, apmeklēju daudz kursus un cenšos iemācīties, ko jaunu! 

Izveidots: 03.02.2020. 22:40 | Skatījumi: 2121

Aizmirsu piebilst, ka vēlamā vieta Rīga - Purvciems, Teika vai tuvāk esošie rajoni. 

03.02.2020. 22:41

Sveika, man ir kabinetiņš centrā.  Matīsa iela, ar kušeti. Meklēju meiteni, kas tur būs kad es nebūšu :) mans numurs 24605395 

05.02.2020. 23:28

Pievienot atbildi

Lai pievienotu atbildi, Reģistrējies vai ienāc portālā.

Reģistrēties Ienākt