Testējam: nagu dizaini ar zīmogošanas tehniku no MoYou-London!

Publicēts: 2019-01-16 | Autors: Skaistumnica.lv
Skatījumi: 3714 | Komentāri (0)


Nagu kosmētikas zīmoli piedāvā plašas iespējas un tehnikas, kā padarīt nagus neatkārtojamus, bet vienlaikus ekonomētu laiku. Viena no šādām tehnikām ir zīmogošana, tas ļauj radīt neskaitāmus nagu dizainus ērti un ātri. Skaistumnīca.lv ciemojās pie Manikīra Istabas meitenēm un iepazinās ar veikala Beautyart.lv piedāvāto britu zīmolu MoYou-London zīmogiem, parādot un pastāstāstot, kā notiek nagu dizaina veidošana zīmogošanas tehnikā.



Sākšu no paša sākuma soli pa solim, kā notika procedūra un atklājot meistares Elīnas pieredzi, strādājot ar šo tehniku. Tā ir ideāla tehnika, kas spēj aizstāt zīmēšanu ar roku, kas prasa lielu koncentrēšanos un vairāk laikā. Zīmējot, protams, dizains ir netkārtojams, bet zīmogu piedāvājums ir tik plašs, ka spēj radīt unikālu un neatkārtojamu nagu dizainu ik reizi.



Zīmogošanas tehnikas pamatā ir:
1) zīmogošanas plāksnes, uz katras ir vairāk kā 10 dažādi dizanu fragmenti
2) zīmodziņi, ar ko no plāksnītes pārnes zīmējumu uz naga
3) speciālas nagu lakas zīmogošanai - ļoti pigmentētas, ātri žūstošas lakas vairākos toņos, kas īpaši paredzētas zīmogiem. MoYou-London zīmogu lakas ir gan baltā, melnā, gan krāsainos un metāliskos toņos.

Kā noteik procedūra?

No sākuma tiek sagatavoti nagi, veicot manikīru. Tad tiek uzklāta nagu laka. Tā var būt gan klasiskā, gan gēllaka. Nagiem jābūt pilnībā pabeigtiem - t.i. noklātiem ar virsējo lakas pārklājumu. Tikai tad var sākt zīmogošanu.
Klients izvēlas no zīmogošanas plāksnēm dizanu, ko vēlas,  nagu lakas toni, ar ko apzīmogot nagus un process var sākties!

1) Uzklāj  zīmogošanas nagu laku uz izvēlētā zīmējuma
2) Izmantojot skrāpi/kartiņu, turot to 45 grādu leņķi,viegli noslauka lieko nagu lakas kārtu no plāksnītes, tā lai nagu laka paliek tikai dizaina gravējumā
3) Pārnes zīmējumu uz zīmodziņa, viegli pārrulējot zīmodziņu pāri iegravētajam dizainam. Rezultātā jāsanāk vienmērīgam dizainam ar precīzām kontūrām, ja tas ar pirmo reizi neizdodas, zīmogu notīra (meistare izmanto pūku noņēmēju, jo zīmoga virsma ir ļoti smakla un to nedrīkst tīrīt ar nagu lakas noņēmēju utt.) un atkārto procesu vēlreiz. Kā atzīst meistare tieši kvalitatīvs zīmogs ir svarīgākā tehnikas sastāvdaļa. MoYou-London zīmogs ir ļoti ērts lietošanai, jo tas ir mīksts, ļaujot to ērti uzspiest uz naga un tā dibens ir caurspīdīgs, līdz ar to meistare redz konkrētu dizaina vietu, ko uzklāt uz naga
4) Ar rullējošu kustību pārnes zīmējumu no zīmodziņa uz nagu
5) Ja nospiedums uz naga ir izdevies, atliek vēlreiz uzklāt lakas virsējo pārklājumu. Pēc tam zīmogošanas lakas pārpalikumu, kas iet pāri nagam, noņem, un nags ar dizainu ir gatavs!



MoYou-London piedāvā vairākus desmitus nagu dizainu plāksnītes, kas ir veidotas dažādos tematos - līgavām - ar mežģīņu rakstiem, tropu dizaini ar tropu floru un faunu, ģeometriskie dizaini - ar svītrām un formām utt. Ir iespēja izvēlēties desmitiem ideju, ko savā starpā kombinēt.
Pats zīmogošanas process, ko izbaudīju bija ļoti ātrs. Ilgāks laiks paiet, lai izvēlētos dizainu, ko likt uz naga! Un rezultātā top neatkārtojams dizains.



Starp citu Beautyart.lv regulāri piedāvā apmācības zīmogošanas tehnikā. Tā kā iesaku sekot līdzi Beautyart.lv Facebook kontam - www.facebook.com/beautyart.lv/, kurā tiek izziņotas tuvākās meisarklases, kas notiek gan Rīgā, gan ārpus tās. Apmācību laikā notiek prakstiskas apmācības zīmogošana, kas var būt lielisks papildinājums jebkura manikīra meistara pakalpojuma piedāvājumā.

MouYou-London zīmogošanas produktus meklē www.beautyart.lv


Komentāri (0)

Vēlies komentēt? Reģistrēties vai ienāc portālā.

Šeit vēl nav komentāru!
Reģistrēties Ienākt