Skaistumnīca.lv testē: antistresa masāža Green SPA!

Publicēts: 2019-09-30 | Autors: Skaistumnica.lv
Skatījumi: 2184 | Komentāri (0)


Vasarā labu garastāvokli var iegūt, kad iepriecina saule, siltais laiks, atpūta dabā vai atvaļinājums. Bet, atnākot rudenim, līdz ar tumšo un vēso laiku, ķermenis saspringst un vajadzīga cita veida relaksācija. Man tās ir dažādas ķermeņa procedūras un masāžas, lai saspringušie muskuļi sasilst un prāts atslābst. Pēc masāžām ķermenis ir atpūties, nomierinājies un prāts uzlādējis enerģijas baterijas jauniem darbiem.
Šodien pastāstīšu par neseno pieredzi nelielajā SPA kabinetā pašā Rīgas sirdī - Green SPA, kur darbojas meistare Santa. Kā pati meistare saka, viņa ir specializējusies uz atslābinošām masāžām un relaksējošām SPA procedūrām. Es izmēģināju antistesa masāžu ķermenim un sejai, kas ilgst 90 minūtes.
Telpā skan meditatīva, nomierinoša mūzika, kas ar pirmajām minūtēm ļauj atslēgties no ikdienas notikumiem. Masāža ir patiesi maiga un relaksējoša, nekur nekas netiek izmasēts par stipru un par daudz. Esmu bijusi pie dažādiem masāžas meistariem, un ir atsevišķas ķermeņa zonas, kuras pēc manām sajūtām tiek izmasētas tā pamatīgi, ka sanāk nedaudz saspringt, bet šoreiz viss ir tik mierīgi, ka prāts atslābst, un sajūtas visu masāžas laiku ir kā vieglā miegā.
Procedūras laikā tiek masēta galva, seja un viss ķermenis. Galvas masāža, ar ko sāk procedūru, ir īpaši relaksējoša! Visas masāžas laikā ir patīkama, omulīga un silta atmosfēra. Noslēdzot procedūru, tieku pacienāta ar siltu tēju un saldumiem.
Gribu piebilst, ka meistare piedāvā dažādas masāžas un ķermeņa ietīšanas procedūras, un cenas ir patiešām ļoti pieejamas. Piemēram, 90 minūšu masāža līdz pat decembrim maksā tikai 25EUR. Citas masāžas atkarībā no ilguma maksā no 20-35EUR.
Meistare piedāvā arī dažādus SPA rituālus, piemēram, Zemeņu SPA procedūras un Šokolādes SPA masāžas. To cenas ir no 30-55EUR. Tas viss pieejamas Rīgas centrā, Merķeļa ielā 12.


Lai pieteiktos uz procedūrām sazinies ar meistari:
Skaistumnīca.lv Green SPA profilā - https://www.skaistumnica.lv/lv/lietotajs/28226/
Facebook.com Green SPA lapā https://www.facebook.com/greenspalatvia
Mājas lapa https://www.greenspa.lv/

Gribu vēlreiz pateikt paldies Green SPA par iespēju izmēģināt antistresa masāžu, ko iesaku izmēģināt arī Skaistumnīca.lv lietotājiem!


Komentāri (0)

Vēlies komentēt? Reģistrēties vai ienāc portālā.

Šeit vēl nav komentāru!
Reģistrēties Ienākt