Sejas ādas mitrināšanai, barošanai un komfortam ziemā!

Publicēts: 2018-02-12 | Autors: Skaistumnica.lv
Skatījumi: 2298 | Komentāri (1)


Kad ārā termometra stabiņš noslīd zem nulles, vaigus karsē aukstais vējš, bet ieejot telpās, ādu kņudina, sāku meklēt kosmētiku, kas palīdzētu manai sejas ādai justies komfortabli. Cīnos ar sausiem, jutīgiem vaigiem un to ādas lobīšanos, pierē, savukārt, iemetušās smalkas rieviņas un savelkoša sajūta. Eksperimentējot esmu nonākusi pie teju ideālas kombinācijas vēsajam gada laikam - lai mitrinātu, pabarotu un nomiernātu ādu.

Pirmkārt, sejas adas attīrīšana. Šobrīd izvēlos Mixa Pro-Tolerance sērijas attīrošo pieniņu, kas paredzēts atopiskai ādai. Atopiska āda ir īpaši jutīga uz ārējās vides faktoriem, tā bieži vien ir alerģiska, apsārtusi, sakairināta un sausa, par ko liecina ādas lobīšanās. Dekoratīvo kosmētiku gan noņemt neesmu mēģinājusi, bet ikdienas ādas attīrīšana ir komfortabla.
Otrkārt, sejas mitrināšana. Jau labu laiku manā kosmētikas plauktā stāv Uriage termālais ūdens sprejs. Tas ne tikai dod svaiguma sajūtu, bet arī mitrina, nomierina kairinātu ādu, aizsargā pret kaitīgo brīvo radikāļu ietekmi. Ūdeni es uzsmidzinu uz attīrītas ādas, nedaudz iemasēju ādā un ieziežu ar krēmu. Sejas krēmi man ir divi - Mixa Pro-Tolerance Light un Clinique Pep- Start Hydroblur moisturizer.
Sākšu ar Mixa Pro-Tolerance Light. Līdzīgi kā attīrošais pieniņš, arī šis krēms ir paredzēts īpaši jutīgai ādai, arī acu ādas mitrināšanai, sastāvā nav parabēnu, krāsvielu, smaržvielu, kas var kairināt ādu. Tekstūra ir viegli krēmīga, un tas ātri iesūcas ādā, neradot lipīgu sajūtu. Pēc vairāku dienu lietošanas sausie ādas pleķīši ir izzuduši, nemaz nerunājot par ādas savilkšanos vai apsārtumiem. Āda ir mierīga. Līdz šim Mixa krēmos neesmu vīlusies, arī šis ir kvalitatīvs produkts jutīgai ādai.
Otrs krēms, kuru es lietoju uz maiņām, ir Clinique Pep-Start Hydroblur moisturizer. Šī mitrinošā līdzekļa tekstūra krietni atšķiras no ierastajiem krēmiem - tas atgādina putotu ķermeņa sviestu, sajūta ir samtaina. Arī uzklājot uz ādas, tas momentā iesūcas radot samtainumu. Sausie ādas plankumi uzreiz tiek mitrināti, bet āda netiek padarīta taukaina. Āda ne mirkli nespīd, tā ir mīksta un maiga. Ar citu tekstūru kā Mixa krēmam šis produkts sniedz patīkamu mitrināšanu, kā arī notrošina blur efektu - nogludina sejas ādu.

Tādi ir mani atradumi šim ziemīgajam laikam, lai sejas āda justos patiešām labi! Kādi ir tavi brīnumproduki ziemā sejas kopšanā?

P.S. Mixa Pro-Tolerance sērijas līdzekļus var iegādāties Drogās. Regulāri šiem produktiem ir atlaides un cenas svārstās ap ~5EUR.
Clinique pirku Douglas. Tas pieejams divos tilpumos - 15ml, (~7EUR) un 50ml,(~27EUR).
Uriage termālo ūdeni meklē lielākajās aptiekās -  150ml,(~ 8EUR).


Komentāri (1)

Vēlies komentēt? Reģistrēties vai ienāc portālā.

Krista B
2018-02-23 17:04

Nesen iegādājos Mixa, tiešām labi mitrina sausu ādu. Iesaku sausas ādas īpašniecēm!

Reģistrēties Ienākt