Kosmētikas must have festivālu laikam!

Publicēts: 2018-07-15 | Autors: Skaistumnica.lv
Skatījumi: 1361 | Komentāri (0)


Festivālu vasara uzņem apgriezienus. Arī šajā laikā dodoties atpūtā mums līdzi ir kosmētikas minimums - mitrinošie un attīrošie sejas produkti, visērtāk tieši mazizmēra jeb ceļojuma formātā. Gribēju padalīties ar papildus noderīgiem produktiem, ko paņemt līdzi savā festivāla kosmētikas maciņā.

1. BABĒ 100% alvejas gēls, 300ml - tas ir ideāls palīgs pēc saules peldēm, lai nomierinātu apsārtušu ādu, kā arī pēc kukaiņu kodumiem, radot atvēsinošu, niezi mazinošu efektu. Festivālā tas noteikti noderēs!

2. Uriage termālais ūdens sprejs 50ml - tas mitrina, atsvaidzina un aizsargā ādu. Vai var būt labāks atsvaidzinājums sejai un ķermenim karstā laikā par šādu izsmidzinošu līdzekli?!

3. Ziaja Natural Olive micelārais ūdens, 200ml - micelārie ūdeņi ir ērākais veids, kā attīrīt ādu, atrodoties ārpus mājas.

4. BABĒ sejas krēms ar 50+SPF, 50ml - šovasar saule mūs lutina, tāpēc atrodoties neskaitāmas stundas saulē noteikti izvēlies paņemt savā somā arī krēmu ar SPF, jo īpaši ja tavs festivāls notiek pie jūras, kur iedegumu vai apdegumu ir iegūt  ātrāk kā parasti! Krēmi ar SPF ir jāatjauno vairākas reizes dienā.

Kāds ir Tavs festivāla kosmētikas must-have?


Komentāri (0)

Vēlies komentēt? Reģistrēties vai ienāc portālā.

Šeit vēl nav komentāru!
Reģistrēties Ienākt